Stefan Mugoša: Spremni smo za rasplet

"Spremni smo, a ukoliko Mogren kiksa u Pljevljima, o tituli će odlučivati derbi u Budvi" kazao je mladi napadač Budućnosti
0 komentar(a)
Stefan Mugoša, Foto: Savo Prelević
Stefan Mugoša, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.05.2011. 20:49h

Budućnost se i dalje nada, pobjeda nad Rudarom (2:1) u subotu veče na stadionu pod Goricom (prvi put nakon dvije godine), produžila je nadu “plavo-bijelih” da mogu do titule...

Tri kola prije kraja lider Mogren, međutim, ima tri boda prednosti, tako da su htjeli ili ne, u taboru Budućnosti prinuđeni da sve češće gledaju i osluškuju šta se dešava u tuđem dvorištu.

- Čekamo da vidimo kako će Rudar igrati sa Mogrenom u narednom kolu, vjerujemo da će Pljevljaci biti pravi u tom meču. Nadam se takođe da možemo da dobijemo sve preostale mečeve - ističe Stefan Mugoša, strijelac drugog, ispostavilo se pobjedonosnog gola za Budućnost.

Zadatak “plavo-bijelih” je delikatan, a u pretposljednjem kolu Budućnost 21. maja gostuje na budvanskim Lugovima. Mugoša je, ipak, optimista...

- Spremni smo, a ukoliko Mogren kiksa u Pljevljima, o tituli će odlučivati derbi u Budvi. Mi, naravno, prethodno moramo da savladamo Mornar pred svojim navijačima - kaže mladi napadač Budućnosti.

Uz Mugošu, u posljednjem meču sa “rudarima” zablistao je i Dragan Bošković, koji je maestralnim lobom doveo domaćina u vođstvo u 69. minutu. - Trčali smo dobro, ispunili zadatke koje je postavio trener. Mislim da su i dva lijepa gola potvrdila da možemo puno. Sigurno da je sada i samopouzdanje veće, te da u dobrom raspoloženju iščekujemo završnicu prvenstva - dodao je Mugoša.

Mladi napadač Budućnosti iskoristio je šansu koju dobija u nastavku sezone, a protiv Rudara je postigao i četvrti prvenstveni pogodak.- Zadovoljan sam, vjerujem da ću u narednom periodu postizati još više golova - zaključio je Mugoša.

Bonus video: