Baru prija Stari aerodrom

"Odigrali smo odlično, sve linije tima funkcionisale su na pravi način. Zadovoljan sam, čestitam mojim igračima na igri i pobjedi", rekao je Zlatko Kostić, trener Bara.
0 komentar(a)
Zlatko Kostić, Foto: Savo Prelević
Zlatko Kostić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.05.2011. 07:58h

Bar je kao formalni domaćin na Starom aerodromu slavio sa ubjedljivih 3:0 protiv Dečića i osvojio kapitalne bodove u nadi da sačuva prvoligaški status. Sa druge strane, Tuzani su porazom dospjeli u nezavidnu poziciju.

Barani su poveli praktično iz prve akcije u 8. minutu, koju je iskusni vezista Nedović plasiranim šutem pretvorio u pogodak. Ispostavilo se, međutim, da su time uzbuđenja samo otpočela - tri minuta kasnije Begović je šutirao, ali je lopta prošla pored stative.

Tuzani su uzvratili, ali je Lekić sa pet metara šutirao preko gola. Na drugoj strani ubrzo je Ivanović šutirao sa 15-ak metara, ali je bio zamalo neprecizan. Do kraja poluvremena Nuhodžić je prokockao dvije odlične šanse da vrati Tuzane u život.

Meč je odlučen nakon svega sedam minuta igre u nastavku. U 48. minutu Tihomir Živković je povećao prednost Barana, dok je četiri minuta kasnije isti igrač sa pet-šest metara glavom presudio Tuzanima.

"Kada se pri vođstvu od 1:0 ne iskoriste šanse, onda vas protivnik obično kazni. Srećom, nama se to nije desilo, odigrali smo odlično, sve linije tima funkcionisale su na pravi način. Zadovoljan sam, čestitam mojim igračima na igri i pobjedi", rekao je Zlatko Kostić, trener Bara.

Trener Dečića Mladen Vukićević ponudio je ostavku nakon meča, ali je ona automatski odbijena...

"Dečiću više ništa nije sigurno, ali sami smo krivi za to. Morali smo da damo gol poslije onakvih šansi, evidentno je da je naš najveći problem slaba realizacija. Bar je postigao dva brza gola u nastavku i na kraju zasluženo slavio", rekao je Vukićević.

Bonus video: