Anćeloti: Kao finale Lige šampiona

Britanski mediji prenose kako je ovo ključna utakmica za Anćelotija, i da bi ga u slučaju neuspjeha Roman Abramovič otpustio, jer bi Čelzi ostao bez trofeja ove godine
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.05.2011. 12:18h

Do prije dva mjeseca izgledalo je da je da Mančesteru teško može izmaći titula u Premijer ligi. Međutim, sjajan povratak Čelzija (od –15 stigao je do tri boda zaostatka), i usporavanje Mančestera, učinili su interesantnim i neizvjesnim završnicu prvenstva. Nedjeljni međusobni duel u Mančesteru mogao bi mnogo toga da odluči...

"Za nas je ovo kao jedno finale. Htjeli smo da igramo finale Lige šampiona, ali smo srećni da imamo šansu da igramo tako važnu utakmicu, za koju se pripremamo kao da se radi o nekom finalu", kaže trener Karlo Anćeloti.

Britanski mediji prenose kako je ovo ključna utakmica za Anćelotija, i da bi ga u slučaju neuspjeha Roman Abramovič otpustio, jer bi Čelzi ostao bez trofeja ove godine, za razliku od lani, kada je osvojio prvenstvo i FA kup.

"Svi osjećamo veliki pritisakm i moraćemo da budemo spremni da kontrolišemo tu nervozu, stres. Svi su mislili da ovo nije bila dobra sezona za Čelzi, ali sada imamo priliku da se iskupimo. Ekipa je još uvijek živa, momci su pokazali sjajnu reakciju nakon eliminacije iz Lige šampiona", dodao je Anćeloti.

Bonus video: