Cetinjani da ovjere opstanak

"Došli smo na samo korak od željenog cilja, opstanka u prvoligaškom društvu, a smatram da moj tim ima kvalitet da protiv Petrovca napravi i taj završni potez", kaže trener Lovćena.
0 komentar(a)
FK Lovćen, Foto: Boris Pejović
FK Lovćen, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 07.05.2011. 08:58h

Četiri kola prije kraja prvenstva, ekipa Lovćena nada se da će današnjim trijumfom nad Petrovcem proslaviti opstanak u elitnom društvu. Cetinjina ove sezone još nisu savladali Petrovac, pa ekipa Marka Markovića vjeruje da je po toj statistici vrijeme za njihovu pobjedu.

"Došli smo na samo korak od željenog cilja, opstanka u prvoligaškom društvu, a smatram da moj tim ima kvalitet da protiv Petrovca napravi i taj završni potez. Ono što je sigurno je da nećemo mijenjati osnovnu koncepciju ni u današnjem meču. To znači da ćemo na teren izaći bez kalkulacija, sa željom da otvorenom igrom ostvarimo trijumf ", kaže trener Lovćena Marković.

Petrovčani, s druge strane, još uvijek nisu prebrinuli sve brige oko opstanka u eliti, pa je meč sa jednim od direktnih konkurenata prava prilika da dobrom igrom i trijumfom znatno mirnije dočekaju završnicu šampionata. Želja je jasna, a pozitivan rezultat se nameće kao imperativ.

"Očekuje nas teško gostovanje. Naspram sebe imamo dobru i kvalitetnu ekipu koja uvijek ima motiv više kada igra na domaćem terenu. Imali smo lijepu priliku da na svom terenu u prethodnom kolu osvojimo tri boda, ali šta je tu je. Moramo da tražimo važne bodove na gostujućem terenu", istakao je prvotimac Petrovca Nikola Mihailović.

Trener Milorad Malovrazić ovoga puta neće moći da računa na kapitena Graovca i rezervistu Markovića.

Bonus video: