Nikšićanima samo tri boda znače prvoligaški život

Nadam se da će nam rezultati sa drugih mečeva ići u prilog, što nije bio slučaj u prethodnim kolima", kazao je napadač Nikšićana Luka Bakoč.
0 komentar(a)
sutjeska, Foto: Luka ZEKOVIĆ
sutjeska, Foto: Luka ZEKOVIĆ
Ažurirano: 07.05.2011. 09:28h

Pozitivni rezultati Sutjeske u dva predhodna kola donekle su popravili sumornu rezultatsku sliku kraj Bistrice, iako četiri boda nijesu materijalizovana većim pomakom na tabeli. Sutjeska se, ipak, vratila u igru za očuvanje prvoligaškog statusa što je, nakon serije loših rezultata, ogroman napredak.

"Uoči današnjeg meča protiv Mladosti stanje je mobilno - jedina kalkulacija su tri boda. Poslije neriješenog ishoda u Tuzima ekipa je dobila dodatno samopouzdanje. Vjerujem da ćemo u meč protiv Mladosti ući maksimalno odgovorno i koncentrisano kako bismo zabilježili pobjedu. Mladost je neugodna ekipa koja je dokazala da može da se suprostavi svim rivalima. Gaji prepoznatljiv stil igre, kratkih pasova. Mi se spremamo da utakmicu dobijemo i tu dileme nemamo. Zato ne smijemo sebi dozvoliti ni minut opuštanja. Odmah od starta moramo im staviti do znanja da nemaju šta da traže u Nikšiću. Nadam se da će nam rezultati sa drugih mečeva ići u prilog, što nije bio slučaj u prethodnim kolima", kazao je napadač Nikšićana Luka Bakoč.

A Mladost je osvojenim bodom protiv Mogrena u prošlom kolu prekinula seriju od četiri uzastopna poraza. Iako Podgoričani još nisu bezbjedni, vrlo su blizu očuvanja prvoligaškog statusa.

"Mislim da će nam još jedna pobjeda biti dovoljna da i definitivno obezbijedimi prvoligaški status. Nismo zaslužili da izgubimo četiri puta zaredom, posebno zbog toga što igra nije bila loša i što smo imali dosta šansi, ali takav je fudbal", kaže napadač Radislav Sekulić, koji je pružio sjajnu partiju i u srijedu protiv Mogrena i prošle subote protiv Budućnosti.

Prvi šansu da definitivno prebrinu sve brige, “crveni đavoli” imaju danas u Nikšiću.

"Biće vrlo teško, jer je Sutjeska dobra ekipa, a uz to se bori za goli život i ovo će joj bukvalno biti ili ne biti utakmica. Smatram, međutim, da nismo bez šansi i da ćemo pokazati našu prepoznatljivu igru", dodaje Sekulić.

Bonus video: