POSTIGAO OSAM GOLOVA

Mitrović najbolji igrač mjeseca marta u Čempionšipu

"Adaptirao sam se vrlo brzo, a i saigrači su mi puno pomogli u tome. Osjećam se odlično jer igram svaku utakmicu i nadam se da ćemo do kraja sezone biti u stanju da se borimo za direktan plasman u Premijer ligu"
1 komentar(a)
Aleksandar Mitrović, Foto: Efl.com
Aleksandar Mitrović, Foto: Efl.com
Ažurirano: 06.04.2018. 09:06h

Srpski fudbaler i igrač Fulama Aleksandar Mitrović proglašen je danas za najboljeg igrača Čempionšipa u martu.

"Srećan sam i ponosan. Želeo bih da zahvalim saigračima što su mi pomogli da osvojim ovu nagradu. Radujem se nastavku sezone", rekao je Mitrović nakon dodjele nagrade, prenosi Skaj sport.

Mitrović je na posljednjih osam utakmica Fulama postigao osam golova, od čega pet u martu na isto toliko mečeva.

Srpski reprezentativac je ocijenio da je donio pravu odluku kada je u januaru riješio da napusti Njukasl.

"Adaptirao sam se vrlo brzo, a i saigrači su mi puno pomogli u tome. Osjećam se odlično jer igram svaku utakmicu i nadam se da ćemo do kraja sezone biti u stanju da se borimo za direktan plasman u Premijer ligu", rekao je on.

"Morao sam da napustim Njukasl jer su mi bile potrebne utakmice u nogama, očajnički sam želio da igram fudbal, da budem na terenu, da postižem golove. Stvarno uživam ovdje, moja porodica uživa, nadam se da će se to nastaviti", dodao je Mitrović.

Mitrović je istakao da mu je puno pomogao i trener Slaviša Jokanović.

"Aleksandar je pokazao kvalitet, snagu i upornost da postigne važne golove i pomogne svojim saigračima. Čestitam mu na osvojenoj nagradi za mart i očekujem da će nastaviti u istom ritmu i da će pomoći ekipi u ključnom dijelu sezone", rekao je Jokanović.

Jokanović je bio u konkurenciji za trenera mjeseca, ali je priznanje pripalo menadžeru Kardifa Nilu Vornoku.