Toti u crno-bijelim kopačkama

Kapiten „vučice“ je juče trenirao u kopačkama različite boje. Ništa ne bi bilo čudno u toj vijesti da boje nijesu bile crna i bijela....
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.05.2011. 09:30h

Ako je Roma i dalje u trci za mjesto u Ligi šampiona, to mora isključivo da zahvali odličnoj formi u finišu sezone Franćeska Totija, koji je, iako je ove sezone igrao manje nego ranije, prvi strijelac ekipe sa 14 golova.

Kapiten „vučice“ je uvijek u centru pažnje, a na juče je dodatno zaintrigirao javnost pošto je trenirao u kopačkama različite boje. Ništa ne bi bilo čudno u toj vijesti da boje nijesu bile crna i bijela....

Poznato je da u Rimu boje koje asociraju prije svega na Juventus nijesu baš omiljene među navijačima Rome, pa ostaje dilema zbog čega je Toti izabrao ovu kombinaciju boja. Rimski Korijere delo sport spekuliše da je u pitanju sujevjerje, s obzirom da su Udineze i Juventus, koji imaju te boje dresova, konkurenti Rome u borbi za mjesto u Ligi šampiona, ali i ligi Evrope.

Bilo kako bilo, ta kombinacija boja kopački prijala je Totiju, koji je na treningu bio veoma raspoložen, a to je potvrdio i sjajnim golom lijevom nogom, skinuvši paučinu ispod mjesta gdje se spajaju stativa i prečka, nakon što se s lakoćom oslobodio Risea.

Ostaje da se vidi da li će Toti u tim kopačkama nastupiti u subotnjem derbiju na „Olimpiku“ protiv Milana....

Roma je trenutno peta na tabeli, sa istim brojem bodova kao i šestoplasirani Udineze (Rimljani su bolji u međusobnom skoru), i bodom manje u odnosu na četvrtoplasirani Lacio.

Milan je prvi na tabeli, i u subotu mu treba bod da bi i matematički osigurao Skudeto, dva kola prije kraja...

Bonus video: