Rudar se zagrijava za finale Kupa

Nije baš lako motivisati igrače kada svi znaju da im pobjeda ne donosi ništa, a takođe ni poraz ne odnosi ništa. Ali, Rudar je još aktuelni prvak i mora u svakom trenutku tako da se ponaša i to da dokazuje, kaže Bekto
0 komentar(a)
Rudari, Foto: Reuters
Rudari, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.05.2011. 10:58h

Utakmica sa Mornarom je još jedna prvenstvena u nizu koja za Pljevljake nema poseban rezultatski značaj, ali će svakako poslužiti za održavanje dobre forme do finiša sezone i najznačajnijeg ovogodišnjeg susreta u finalu Kupa Crne Gore. To, naravno, ne znači da Barani neće biti dočekani maksimalno ozbiljno, a kada je tako zna se i ko je apsolutni favorit.

- Nije baš lako motivisati igrače kada svi znaju da im pobjeda ne donosi ništa, a takođe ni poraz ne odnosi ništa. Međutim, Rudar je još aktuelni prvak i mora u svakom trenutku tako da se ponaša i to da dokazuje. A kako će drugačije, nego pobjedama. Dakle, Zeta se u subotu provukla, siguran sam da Mornar danas neće. Želimo da nastavimo već dugotrajnu seriju bez poraza, čak i da je zadržimo do 25. maja i da u takvom raspoloženju dočekamo finale. Znam u kakvoj situaciji je naš današnji suparnik i koliko mu u borbi za prvoligaški život znači svaki bod, ali moraće da ga potraži na nekim drugim terenima, a ne pod Golubinjom - optimista je pomoćni trener pljevaljskog prvoligaša, Sabahudin Bekto.

Stručni štab će i ovog puta malo „promiješati karte“, pa će opet na teren malo iskombinovana postava, kako bi se i na taj način proširio krug ozbiljnih kandidata za „krunu“ sezone. Međutim, jedini cilj je trijumf, pa ga ni takva taktika ne može promijeniti.

Bonus video: