Sutjeska u Tuzima traži nove bodove

Tuzani na svom terenu igraju agresivno, tako da moramo naći lijek za igru domaćih. Uvjeren sam da imamo tim koji može da odgovori zahtjevima - kazao je trener Sutjeske Dragan Mijanović
0 komentar(a)
sutjeska, Foto: Luka ZEKOVIĆ
sutjeska, Foto: Luka ZEKOVIĆ
Ažurirano: 03.05.2011. 12:29h

Pobjeda protiv Petrovca vratila je kraj Bistrice nadu u očuvanje prvoligaškog statusa pa na megdan Dečiću Nikšićani putuju sa namjerom da se vrate neporaženi i pokušaju da pred novi okršaj na svom terenu stignu do luke spasa.

Izabranici Dragana Mijanovica bez kadrovskih problema ulaze u meč sa Dečićem uvjereni da ih očekuje ljuti rival kojem su bodovi, takođe, prijeko potrebni.

- Očekuje nas teška utakmica na vrućem terenu. Dečić respektujemo, jer se radi o iskusnoj ekipi koja u svoji redovima ima provjerene i kvalitetne pojedince. Pobjeda protiv Petrovca puno će nam značiti na psihološkom planu. Moramo igrati disciplinovano i borbeno jer samo takvim pristupom možemo ostvariti željeni rezultat. Svakako da bi bili zadovoljni bodom pred seriju odlučujućih mečeva koji nas očekuju. Tuzani na svom terenu igraju agresivno, tako da moramo naći lijek za igru domaćih. Uvjeren sam da imamo tim koji može da odgovori zahtjevima - kazao je Mijanović.

Bonus video: