Anćeloti: Ja bih ostao, ali ako me ne žele više…

\\"Sa Abramovičem ću se sresti na kraju sezone i vidjećemo šta će biti. Moja je želja da ostanem, ali ako to ne bude moguće onda ćemo tražiti druga rješenja”, kazao je Anćeloti za Skaj.
71 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.04.2011. 11:47h

Budućnost Karla Anćelotija na klupi Čelzija je pod velikim znakom pitanja. Utisak je da se bliži kraju njegov boravak na “Stemford bridžu”, nakon eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona od Mančester junajteda.

Anćeloti se nada da će do kraja sezone uspjeti da ubijedi vlasnika londonskog kluba Romana Abramoviča da ga zadrži i iduće sezone.

“Imam još godinu ugovora, ali je jasno da klubovi poput Čelzija uvijek traže trofeje, i ako se u tome ne uspije, onda se dešava da klub odlučio da mijenja trenera. Sa Abramovičem ću se sresti na kraju sezone i vidjećemo šta će biti. Moja je želja da ostane, ali ako to ne bude moguće onda ćemo tražiti druga rješenja”, kazao je Anćeloti za Skaj.

Anćeloti, jedan od kandindata za trenera Rome za iduću sezonu, nada se da bi mogao da napravi čuno i u prvenstvu sustigne i prestigne vodeći Mančester junejted.

“Sad samo razmišljamo da savladamo Totenhem, koji je opasan rival, a onda se nadamo da će Arsenal pobijediti Mančester junajted. Kada smo zaostajali 18 bodova titula je bila nemoguća. Sad smo tu blizu, da malo zabrinemo Mančester junajted”, dodao je Anćeloti.

Čelzi je trenutno druga na tabeli Premijer lige sa 67 bodova, šest manje od Mančester junajteda.

Bonus video: