Barani sa imperativom pobjede

Vjerujem u moje momke, njihovo fizičku i psihičku spremu i očekujem kvalitetnu fudbalsku predstavu”, istakao je trener Bara Zlatko Kostić.
0 komentar(a)
Zlatko Kostić, Foto: Savo Prelević
Zlatko Kostić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.04.2011. 12:23h

Fudbaleri Bara ugostiće Grbalj na „ničijoj“ zemlji u Podgorici. Neće to biti prvi put ove sezone da četa Zlatka Kostića kao nominalni domaćin ugosti timove na stadionu Kampa Fudbalskog saveza Crne Gore.

Bez obzira ko je rival i gdje se igra, cilj je jasan. Tri boda u duelu sa direktnim konkurentom se nameću kao imperativ. Brine dobra forma ekipe iz Radanovića koja je u prethodnom kolu pokazala da kvalitet kad-tad mora doći do izražaja.

”U timu neće biti iskusnog Nedovića zbog kartona, a donijeli smo odluku da Gačević koji ima pravo biranja ipak bude u startnoj postavi pred ovaj važan duel. Prija nam stadion u Podgorici, nekoliko prethodnih mečeva na tom stadionu znali smo da odigramo na zaista dobrom nivou. Vjerujem u moje momke, njihovo fizičku i psihičku spremu i očekujem kvalitetnu fudbalsku predstavu”, istakao je trener Bara Zlatko Kostić.

Odličnom partijom i visokim trijumfom nad Sutjeskom u prošlom kolu, Grbalj se približio potvrđivanju prvoligaškog statusa. Za ostvarivanje konačnog cilja neophodan je, naravno, kontinuitet u pružanju kvalitetnih izdanja, naročito protiv ekipa koje imaju identičan zadatak.

Sjutrašnji susret u Baru upravo spada u kategoriju izuzetno bitnih, a samim tim i teških zadataka. Knjiženje novog uspjeha imperativ je koji je svojim izabranicima nametnio šef struke Dragan Radojičić, a u pohodu na nove bodove trikolirima će nedostajati povrijeđeni Dragićević, moguće i nedovoljno oporavljeni Baković.

”Zadovoljan sam izdanjem protiv Sutjeske, međutim, odmah nakon sumiranja utisaka, taj susret smo arhivirali. Cilj se ne ostvaruje prisjećanjima na dobre igre, već neprestanim dokazivanjem. Pred nama su šest izuzetno bitnih utakmica, u svakoj od mojih igrača da tražiću krajnji angažman, pa tako i u Baru. Sastajemo se sa neugodnim rivalom, predvođenim kvalitetnim stručnjakom Kostićem. No, borbenom i disciplinovanom igrom, vjerujem, obezbjeđujemo novi trijumf”, istakao je Radojičić.

Vjerovatni sastavi

OFK Bar (4-4-2): Radulović, Gačević, Begović, Mičeta, Janković, Merdović, Ceklić, Ivanović, Krstović, Živković, Savić.

Grbalj: Đurović, Mikijelj, Martinović, Radusinović, Skopljak, Radulović, Janković, Nikolić, Vojislavljević, Rosi, Radonjić.

Bonus video: