Maradona tuži političku partiju zbog zloupotrebe njegove ličnosti

Idem do kraja sa tužbom, jer niko ne može da me zloupotrebljava“, kazao je za lokalni list Diario de Cuyo Maradona, koji se trenutno nalazi na odmoru na Tajlandu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2011. 11:08h

Dijego Armando Maradona uvijek je u centru pažnje, vrlo često ne svojom voljom, ponekad i bez njegovog znanja. Tokom lokalne predizborne kampanje za reizbor guvernera San Huana, Hoze Luis Giohe, partija na čijem čelu je Gioha je iskoristila Maradonu u sopstvenu kampanju.

“Lopta nema mrlje na sebi, kao ni ustav. Ne amandmanu. Za više demokratije i slobode glasaj za sebe, glasaj “ne””, poruka je na posterima izlijepljenim ulicama San Huana, na kojima je stavljena slika Maradone.

Čim je saznao da je uvučen u političku kampanju Maradona je bio ljut kao ris.

„Sve ću da ih tužim! Niko me nije pitao za dozvolu, i nije moguće da me neko koristi u političke svrhe. Da sam ja to dozvolio, ne bi bilo problema. Ali, zloupotrebu moje ličnosti na ovakav način neću dozvoliti nikome, ni u korist, niti protiv guvernera. Idem do kraja sa tužbom, jer niko ne može da me zloupotrebljava“, kazao je za lokalni list Diario de Cuyo Maradona, koji se trenutno nalazi na odmoru na Tajlandu.

Slavni Argentinac je već dao nalog svom advokatu Andrei Alikanteu da preduzme sve potrebne korake u tužbi protiv San Huana.

Bonus video: