Rangnik: Možda smo ih previše respektovali

Mogli smo da prođemo i gore, potpuno smo se pogrešno branili i samo možemo da zahvalimo Manuelu Nojeru što smo na poluvremenu imali 0:0 - rekao je Rangnik
0 komentar(a)
Raul, Foto: REUTERS
Raul, Foto: REUTERS
Ažurirano: 27.04.2011. 09:20h

Šalke se suočio sa realnošću da je Mančester junajted neuporedivo bolji tim, a trener Ralf Rangnik je priznao da je možda sve moglo da bude drugačije...

- Možda sam i ja pogriješio, jer sam previše respektovao Junajted. Ipak, šta je tu je, a mi tek sada nemamo šta da izgubimo i nećemo da odustajemo do samog kraja. Mogli smo da prođemo i gore, potpuno smo se pogrešno branili i samo možemo da zahvalimo Manuelu Nojeru što smo na poluvremenu imali 0:0 - rekao je Rangnik.

Ser Aleks Ferguson je veličao Rajana Gigsa. Velšanin je sinoć postao najstariji strijelac u istoriji Lige šampiona.

- Čovjek je nevjerovatan. Već godinama je veteran, ali i dalje igra na vrhunskom nivou. I što je najvažnije - ne pokazuje da mu uopšte pada na pamet da završi karijeru - kazao je Ferguson.

Mančester junajted je ovom pobjedom u Gelzenkirhenu na pravom putu da prekine lošu tradiciju protiv njemačkih timova u Ligi šampiona - prethodna četiri puta je eliminisan iz nokauz faze (dva puta od Bajerna, po jednom od Bajera i Borusije).

Bonus video: