Real dobio repliku trofeja Kupa

Vlasnik madridske juvelirnice koja je proizvođač pehara Federiko Alegre rekao je da je "replika trofeja odavno bila spremna, za slučaj da se dogodi nešto nepredviđeno".
0 komentar(a)
Kristojano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristojano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.04.2011. 16:37h

Fudbalski klub Real Madrid dobio je repliku trofeja Kupa kralja, pošto je originalni polomljen prilikom slavlja na ulicama Madrida, kada je iz ruku ispao Serhiju Ramosu i završio smrskan pod točkovima autobusa.

U današnjem saopštenju "kraljevskog" kluba navodi se da je novi trofej poslat u trofejnu salu na stadionu “Santjago Bernabeu”.

Vlasnik madridske juvelirnice, koja je proizvođač pehara, Federiko Alegre rekao je da je "replika trofeja odavno bila spremna, za slučaj da se dogodi nešto nepredviđeno".

Fudbaleri Real Madrida osvojili su u srijedu veče Kup kralja, pošto su poslije produžetaka pobijedili Barselonu sa 1:0, golom Kristijana Ronalda u 103. minutu.

Poslije utakmice fudbaleri Reala su u otvorenom klupskom autobusu pozdravljali navijače na ulicama Madrida, a tokom slavlja Ramosu je pod točkove autobusa ispao trofej.

Bonus video: