TAKMIČI SE 17 EKIPA

U Kučima počeo tradicionalni fudbalski turnir

Najubjedljiviju pobjedu u prvom kolu takmičenja u grupi A ostvarili su Dučići koji su sa 3:0 pobijedili drugu ekipu svog sela Dučiće I.
77 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.04.2011. 15:21h

U Ublima je počeo tradicionalni fudbalski turnir na kojem igra 17 ekipa sa područja Kuča koje su podijeljene u 2 grupe.

Turnir u ovom dijelu Crne Gore izaziva veliku pažnju, a Kuči su dali i nekoliko veoma poznatih fudbalskih imena koji su svoju fudbalsku karijeru počinjali upravo na ovom turniru.

Najubjedljiviju pobjedu u prvom kolu takmičenja u grupi A ostvarili su Dučići koji su sa 3:0 pobijedili drugu ekipu svog sela Dučiće I.

Najbubjedljiviju pobjedu u prvom kolu takmičenja u grupi A ostvarili su Dučići koji su sa 3:0 pobijedili drugu ekipu svog sela Dučiće I.

Medun II je pobijedio Uble III sa 2:1, a istim rezultatom Liješta su savladala OFK Bezjovo. Bioče i Ubli Rajkovići su igrali 1:1.

"U periodu kada se igra naš fudbalski turnir Kuči dobiju neku novu dimenziju jer turnir oduvijek izaziva posebnu pažnju. Nije tajna da ovaj turnir posjećuju i neki fudbalski treneri u potrazi za talentima", kazao je Milovan Pavićević, član Organizacionog odbora turnira.

U grupi A se nalaze ekipe Liješta, OFK Bezjovo, Dučići, Ubli 3, Dučići 1, Medun 2, Bioče, Ubli Rajkovići i Orahovo.

U grupi B igraju Medun, Orahovo Drakulovići, Bezjovo, DKP Liješta 1, Ubli, Fundina, Ubli Živkovići i Fundina.

"Titulu prošlogodišnjeg pobjednika brani ekipa DKP Liješta I koja je i ove godine u krugu favorita, ali su rivali itekako zainteresovani da se ove godine domognu trofeja početkom juna kada se turnir završava", dodao je Pavićević.

Parovi drugog kola su: Medun 2 – Bioče, Dučići – Ubli 3, OFK Bezjovo – Dučići 1, Orahovo – Liješta, slobodni su Ubli Rajkovići.

Grupa B, prvo kolo: Medun – Orahovo Drakulovići, Bezjovo – DKP Liješta 1, Ubli – Fundina, Ubli Živkovići – Kosor.

Grupa B, drugo kolo: Orahovo Drakulovići – Ubli Živkovići, Fundina – Kosor, DKP Liješta 1 – Ubli, Medun – Bezjovo.

Preporučujemo za Vas