Nasri: Ni ovog puta se neću rukovati sa Galasom

Problemi između dva igrača su počeli još 2008. godine kada je Galas u svojoj autobiografiji napisao da je Nasri imao loš uticaj na francusku reprezentaciju na Euru 2008. godine
0 komentar(a)
Nasri, Foto: REUTERS
Nasri, Foto: REUTERS
Ažurirano: 20.04.2011. 10:21h

Derbiji između Totenhema i Arsenala su uvijek na ivici fizičkog obračuna, a nešto slično bi moglo da se dogodi i večeras u sudaru dva londonska kluba.

Kako god, vezista Arsenala Samir Nasri je prvi krenuo u provokacije prema Vilijamu Galasu, beku Totenhema sa kojim je odavno u sukobu.

- U prvom meču u sezoni sam odbio da mu pružim ruku. On je kasnije rekao: "Šteta zbog njega". Ni sada mu je neću pružiti. Velikodušan sam sa svojom porodicom i prijateljima, ali sam i pakostan. Neki to znaju jako dobro - rekao je Nasri za tabloid "San".

Problemi između dva igrača su počeli još 2008. godine kada je Galas u svojoj autobiografiji napisao da je Nasri imao loš uticaj na francusku reprezentaciju na Euru 2008. godine. Galas je za Arsenal igrao od 2006. do ljeta prošle godine, a posljednjih godinu provedenih na "Emirejtsu" navodno uopšte nije komunicirao sa Nasrijem.

Bonus video: