Projektil Stankovića slomio „vučicu”

Vezista Intera je prihvatio loptu na 30 metara od gola i u svom stilu raspalio po njoja, a Doni je samo uljepšao pogodak. Revanš se igra u Milanu 11. maja
0 komentar(a)
Stanković, Foto: REUTERS
Stanković, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.04.2011. 21:28h

Dueli Rome i Intera ove sezone, za razliku od prethodnih, nisu rješavali ništa kada je u pitanju Skudeto, ali su oba tima posljednju šansu da donekle izvuku sezonu vidjela u Kupu Italije.

Sudeći po prvom meču na „Olimpiku”, Inter je bliže da produži snove o makar jednom trofeju - „crno-plavi” su slavili u Rimu sa 1:0 u prvom meču polufinala, a odlučio je maestralni gol Dejana Stankovića u samom finišu prvog poluvremena.

Srpski vezista je prihvatio loptu na 30 metara od gola i u svom stilu raspalio po njoja, a Doni je samo uljepšao pogodak. Revanš se igra u Milanu 11. maja.

Inter je, inače, bio bolji na „Olimpiku”, Roma je prvi šut u okvir gola imala tek u 90. minutu (pokušao Rodrigo Tadei), ali bi možda sve bilo drugačije da je Mirko Vučinić u 9. minutu pogodio zicer - napadač „vučice” je promašio cijeli gol sa dva metra nakon što mu je odlično asistirao Marko Borijelo. Odličnu šansu je propustio i Simone Perota u drugom poluvremenu, a Inter je šanse da riješi ovaj dvomeč propustio preko Đampaola Pacinija i Veslija Snajdera.

U drugom polufinalu sjutra igraju Milan i Palermo.

Bonus video: