Anćeloti mijenja Murinja u Realu?

Tabloid "Dejli mejl" najavio da će Čelzi na kraju sezone da smijeni Karla Anćelotija i da je on mogući nasljednik Žozea Murinja u Realu
0 komentar(a)
Anćeloti, Foto: REUTERS
Anćeloti, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.04.2011. 16:28h

Britanski tabloid "Dejli mejl" je u današnjem broju lansirao informaciju koja bi, ako se ispostavi kao istinita, odjeknula kao bomba - Čelzi će na kraju sezone da smijeni Karla Anćelotija, a Italijan bi tog momenta postao novi trener Reala, jer Žoze Murinjo ide iz Madrida...

Naravno, i dalje su to sve nagađanja, ali Portugalac je, navodno, sve bliže da se vrati u Inter, jer je Masimo Morati siguran da samo Specijalni može da vrati milanski klub nakon loše sezone. Zato su Englezi nedavnu izjavu Moratija (da uopšte ne misli o povratku Murinja) okarakterisali kao "patku" za medije.

"Morati je pravi primjer predsjednika koji obožava svoj posao i klub koji vodi. Svi predsjednici treba da se ugledaju na njega", rekao je nedavno Murinjo.

Anćeloti, sa druge strane, broji posljednje dane u Londonu nakon sezone koja nije mogla da zadovolji Romana Abramoviča. Mogući Karlitovi nasljednici su Gus Hidink, Marko van Basten, ali i sam Murinjo, kojeg žele igrači.

Bonus video: