Snovi o tituli i dalje traju

Zadovoljan sam, ali svjestan sam da sve može i treba da bude još bolje. Imao sam ofanzivniju ulogu na koju se i nijesam navikao - igrao sam klasičnog špica, ali snašao sam se - prisjeća se Seratlić
0 komentar(a)
Seratlić, Foto: Zvanični sajt kluba
Seratlić, Foto: Zvanični sajt kluba
Ažurirano: 18.04.2011. 17:20h

Mladi reprezentativac Crne Gore Ermin Seratlić zablistao je minulog vikenda u dresu poljske Jagielonije. Naš internacionalac je zapravo i donio važan trijumf svom timu na gostovanju Zaglebiju - nad Seratlićem je u 42. minutu napravljen penal iz kojeg je Jagieolinija povela, dok je potom crnogorski internacionalac postavio konačnih 2:0 u 64. minutu.

- Zadovoljan sam, ali svjestan sam da sve može i treba da bude još bolje. Imao sam ofanzivniju ulogu na koju se i nijesam navikao - igrao sam klasičnog špica, ali snašao sam se - prisjeća se Seratlić.

Bivši fudbaler Mladosti u minulom periodu je najčešće dobijao šansu sa klupe, dok na dva meča nije bio u kombinaciji za startnu postavu. Nakon sjajne partije protiv Zaglebija (u kom ga je u posljednjem minutu zamijenio A reprezentativac Mladen Kašćelan), naš mlađi internacionalac mogao bi u narednom periodu da dobije još veću minutažu.

- Trebalo bi, mislim da će biti još više šansi da se dokažem, ali to je na treneru, ne opterećujem se. Zadovoljan sam ligom i uslovima, a u Poljskoj se igra dobar fudbal. Sviđa mi se ovdje - dodao je Seratlić.

Jagielonija je bila lider na kraju jesenjeg dijela prvenstva, ali nakon lošijih rezultata u nastavku sezone trenutno zaostaje šest bodova za vodećom Vislom iz Krakova.

- Ima još osam kola do kraja, pokušaćemo da promijenimo stvari, nijesmo se predali, naprotiv. Neće, međutim, biti smak svijeta ni ukoliko ostanemo na drugom mjestu - kazao je fudbaler Jagielonije.

Seratlić se početkom godine preselio u Poljsku, ali se uz podršku saigrača lakše adaptirao u novoj sredini - Kašćelan je od prošle godine u istom klubu, a doskorašnji bek Mogrena i takođe seniorski reprezentativac Luka Pejović stigao je u Jagieloniju u drugoj polovini januara.

- Nedostaje mi porodica, ali sigurno da nam je svima lakše kada smo zajedno, lako sam se privikao. Moji saigrači su u porodičnom ambijentu - Kašćelan je ovdje sa vjerenicom, a Pejović sa suprugom i djetetom - zaključio je Seratlić.

Bonus video: