Mirkov promašaj godine (video)

Menez je odlično pobjegao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac gostiju, a onda, kao na tacni, servirao loptu Vučiniću koji je umjesto u gol loptu poslao preko prečke.
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.04.2011. 12:41h

Mirko Vučinić, kapiten crnogorske reprezentacije i napadač Rome, mnogo puta u karijeri je postizao sjajne i odlučujuće golove, neke skoro i nemoguće, zbog čega ga žele mnogi najveći evropski klubovi. Mirko se, međutim, u subotu veče propisno obrukao, kada je u 60. minutu utakmice na „Olimpiku“ protiv Palerma, kod rezultata 1:1, promašio prazan gol, za par metara.

Roma je, naime, bila u kontri, Menez je odlično pobjegao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac gostiju, a onda, kao na tacni, servirao loptu Vučiniću koji je umjesto u gol loptu poslao preko prečke. Suvišno je i govoriti koliko je razočaranje bilo među navijačima Rome, ali i kod Vučinića, posebno što je to, možda, bio i prelomni momenat utakmice.

Palermo je, naime, nakon toga sa dva gola Hernandesa u finišu meča uspio sa stigne do 3:1, zbog čega je uzaludan bio gol Vučinića za 2:3 u sudijskoj nadoknadi. Roma je zbog ovog poraza još dalje od Lige šampiona...

Bonus video: