Galijani: U posljednjem kolu odluka o Skudetu

Žalimo za nekim izgubljenim bodovima, ali to je slučaj i sa svima ostalima“, kazao je potpredsjednik Milana Adrijano Galijani.
0 komentar(a)
Adrijano Galijani, Foto: Reuters
Adrijano Galijani, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.04.2011. 11:54h

Subota je bila srećna za Milan – pobjeda protiv Sampdorije (3:0), ali i poraz Intera u Parmi (2:0), omogućili su lideru Serije A da stekne čak osam bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala, pet kola prije kraja. Najbliži pratioc je i dalje Napoli, koji zaostaje šest bodova uoči večerašnjeg duela na „San Paolu“ sa Udinezeom.

„Imamo 71 bod, i imamo sjajan ritam. Sve čestitke Napoliju koji je i dalje u trci. Vjerovatno će se Skudeto odlučiti u posljednjem kolu, kao što je bio slučaj prošle sezone ili prije tri godine. Ako Napoli dobije, imaćemo tri boda prednosti i bolji skor u međusobnim duelima. Žalimo za nekim izgubljenim bodovima, ali to je slučaj i sa svima ostalima“, kazao je potpredsjednik Milana Adrijano Galijani.

I trener Milana Masimilijano Alegri je oprezan, bez obzira na odličnu partiju i sigurnu pobjedu protiv Sampdorije.

„Morali smo da pobijedimo Sampdoriju, to smo i uradili, što nam omogućava da provedemo lijepu nedjelje. Igrali smo dobro. Moramo ostati skoncentrisani, jer je može dogoditi serija poraza kao što se desilo Interu u 15 dana. Mi sebi to ne smijemo da dozvolimo“, kaže Alegri.

Bonus video: