Ronaldo: Želim finale sa Mančester junajtedom

„Želim da igram u finalu protiv Mančester junajteda, i odmah bih potpisao da takvo finale“, kazao je ronaldo za Dejli Telegraf.
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.04.2011. 08:55h

Sa dvije sigurne pobjede protiv Totenhema, Real se plasirao u polufinale Lige šampiona, gdje ga očekuje „vječiti“ rival Barselona. Iako će duel sa Kataloncima biti veliko iskušenje za Kraljevski klub, napadač madridskog kluba već razmišlja sa kim bi volio da igra u finalu na Vembliju...

„Želim da igram u finalu protiv Mančester junajteda, i odmah bih potpisao da takvo finale“, kazao je ronaldo za Dejli Telegraf.

Napadač Reala je objasnio da bi ga duel sa njegovim bivšim klubom u finalu Lige šampiona učinio veoma srećnim.

„Još uvijek tamo imam prijatelja, i volio bih da se ponovo sretnemo u finalu. U Mančesteru sam proveo šest sjajnih godina“, dodaje Ronaldo.

Ipak, Ronaldo se „prisjetio“ da će u polufinalu Real morati da prebrodi prepreku zvanu Barselona.

„Dug je put do finala. Ne volim riječ „osveta“. U ovom trenutku Real i Barselona su dva najbolja tima na svijetu. Zbog toga će čitav svijet gledati te duele. Mi smo napredovali i moramo da vjerujemo da možemo do prolaza“, zaključio je portugalski as.

Real i Barselona će se sastati četiri puta u 18 dana. U subotu igraju u prvenstvu, a četiri dana kasnije dva najveća španska kluba sudariće se u finalu Kupa kralja. Za 26. ili 27. april zakazan je prvi meč polufinala Lige šampiona, a revanš za 3. ili 4. maj.

Bonus video: