FSCG

Kadeti putuju u Austriju

Naša selekcija će se takmičiti u grupi B sa reprezentacijama Meksika i Hrvatske, te ekipom bečkog Rapida. "Sokoli" priželjkuju plasman u polufinale.
62 pregleda 0 komentar(a)
Sava, Foto: Luka Zeković
Sava, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.04.2011. 17:25h

Kadetska reprezentacija Crne Gore učestvovaće na međunarodnom turniru „Trofej Nereo Roko“ koji se održava u Austriji od 17. do 23. aprila. Naša selekcija će se takmičiti u grupi B sa reprezentacijama Meksika i Hrvatske, te ekipom bečkog Rapida koji učestvuje umjesto Rumunije, koja je otkazala nastup. U grupi A takmičiće se Italija, Rusija, Izrael i Slovenija. U polufinale će se plasirati po dvije prvoplasirane selekcije.- Očekuju nas najmanje tri utakmice sa veoma jakim protivnicima, što će svakako biti vrijedno iskustvo mojim igračima. Sistem takmičenja je naporan, jer se utakmice igraju bez dana odmora. No, bez obzira na tu činjenicu naš glavni cilj je plasman u polufinale kako bismo imali priliku da odiramo još dvije utakmice - rekao je Sava Kovačević, selektor kadetske reprezentacije.Na Kovačevićevom spisku je 18 igrača.

Golmani: Marko Kordić (Vojvodina), Miloš Dragović (Budućnost).

Odbrana: Stefan Kaluđerović (Budućnost), Igor Marković (Lovćen), Danilo Šarkić (Brisel), Jovan Baošić (Jedinstvo), Ivan Prančić (OFK Beograd), Jovan Bošković (Lovćen).

Sredina: Nikola Jovanović (Budućnost), Jovan Čađenović (Partizan), Nebojša Kosović (Vojvodina), Marko Janković (Partizan), Stefan Nedović (Jedinstvo), Idriz Toskić (Bari).

Napad: Koča Krstović (Empoli), Aleksandar Boljević (Zeta), Žarko Grbović (Čelik), Lazar Lalošević (Mornar).