Berluskoni sprema bombu: Želi Kristijana Ronalda!

Bio u pitanju markentiški trik ili ne, tek Berluskoni bi za dovođenje Ronalda vjerovatno morao da obori svjetski rekord kada je u pitanju visina plaćenog obeštećenja
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.04.2011. 12:18h

Predsjednik Milana i italijanski premijer Silvio Berluskoni kazao je danas da će na ljeto pokušati da dovede Kristijana Ronalda, pod uslovom da "roso-neri" osvoje titulu prvaka Italije.

"Ako osvojimo Skudeto, na ljeto ćemo dovesti dva vrhunska fudbalera, a jedan od njih biće Ronaldo", rekao je Berluskoni italijanskoj televiziji.

Da li je u pitanju markentiški trik ili stvarna namjera, tek Berluskoni bi za dovođenje Portugalca vjerovatno morao da postavi novi svjetski rekord kada je u pitanju visina plaćenog obeštećenja. Ronaldo je 2009. godine prešao iz Mančester junajteda u Real za nevjerovatnih 94 miliona eura, što je najskuplji transfer u istoriji fudbala.

"Ako dovedemo Ronalda, mislim da ćemo biti u stanju sve da uradimo. Ponekad snovi postanu stvarnost", rekao je Berluskoni.

Gazda Milana i italijanski televizijski magnat je za vrijeme globalne ekonomske krize značajno smanjio potrošnju, ali je prošlog ljeta prekinuo sa tom praksom. Najveći transfer bio je dolazak Zlatana Ibrahimovića iz Barselone.

"Zar mislite da ja tek tako rasipam svoj novac", rekao je Berluskoni, aludirajući valjda na prvo mjesto na tabeli koje drži milan u finišu sezone u Seriji A.

Bonus video: