Riberi ne želi da ide iz Bajerna

Moj ugovor sa Bajernom ističe za četiri godine i uopšte ne razmišljam o transferu. Osjećam se dobro u Bajernu i ne želim da odem", rekao je Riberi.
0 komentar(a)
RIberi, Foto: Reuters
RIberi, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.04.2011. 15:12h

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi rekao je danas da ne namjerava da napusti taj klub, iako je njegovo učešće u Ligi šampiona sljedeće sezone neizvjesno.

Riberi je rekao da klub prolazi kroz težak period jer nije obezbijedio plasman u Ligu šampiona sljedeće sezone. On je rekao i da je drugo po kvalitetu evropsko takmičenje Liga Evropa - "đubre".

"Kvalitetnim igračima je teško jer nisu sigurni da li će se njihov klub plasirati u Ligu šampiona. Kroz to sam prošao tokom moje prve sezone u Bajernu, kada smo igrali Kup UEFA i to nije bilo zabavno", rekao je Riberi.

Bajern se trenutno nalazi na trećem mjestu u Bundes ligi koje sljedeće sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona i ima bod više od četvrtoplasiranog Hanovera.

Riberi je ove sezone odigrao 20 prvenstvenih utakmica, postigao je četiri gola i imao 15 asistencija.

"Već sam odlučio da ostanem u klubu. Moj ugovor sa Bajernom ističe za četiri godine i uopšte ne razmišljam o transferu. Osjećam se dobro u Bajernu i ne želim da odem", rekao je Riberi.

Bonus video: