Morati: I dalje vjerujem u Leonarda

Znam koliko fudbal može da bude okrutan i pričao sam o tome sa Leonardom poslije utakmice. Nije mu lako, nije nikom od nas, ali ja vjerujem u njega - rekao je Morati
0 komentar(a)
Leonardo, Foto: REUTERS
Leonardo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 06.04.2011. 09:16h

Debakl od Šalkea (2:5) na svom terenu i sigurna eliminacija iz Lige šampiona su Interovoj sezoni odjednom dali potpunu drugu, negativnu dimenziju, ali je gazda Masimo Morati dan nakon meča sa Njemcima dao podršku treneru Leonardu.

- Znam koliko fudbal može da bude okrutan i pričao sam o tome sa Leonardom poslije utakmice. Nije mu lako, nije nikom od nas, ali ja vjerujem u njega. Kod mene se ništa nije promijenilo kada je Leo u pitanju, i dalje ga cijenim, on je ozbiljna osoba - rekao je Morati.

Potom je otkrio zašto je odmah pošao na razgovor sa trenerom.

- Nisam arogantan i ne volim da budem takav. Trebalo nam je da razgovaramo, ne kako bih ga kritikovao, već kako bi iznijeli svoje stavove. Potpuno stojim uz Leonarda - kazao je Morati.

I dok Morati daje podršku sadašnjem treneru, "Gazeta delo sport" je bila neumoljiva, pa je otkriveno da vlasnik aktuelnog šampiona Evrope opet razmišlja da na klupu dovede Pepa Gvardiolu.

Bonus video: