Konte: Zaslužujemo poziciju na kojoj smo, to je naša vrijednost

Očekuje se da Konte gotovo sigurno napusti klub na kraju sezone jer su rezultati u ovoj daleko od zadovoljavajućih za gazdu kluba Romana Abramoviča
0 komentar(a)
Liga šampiona Antonio Konte, Foto: Reuters
Liga šampiona Antonio Konte, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.04.2018. 09:07h

Antonio Konte kazao je da ne brine za svoju kratkoročnu budućnost u Čelsiju i rekao da će nastaviti da daje sve za klub iako su šanse da se ostvari glavni cilj za ovu sezonu, plasman u LŠ, jako male.

Očekuje se da Konte gotovo sigurno napusti klub na kraju sezone jer su rezultati u ovoj daleko od zadovoljavajućih za gazdu kluba Romana Abramoviča.

"Nisam zabrinut, dajem sve od sebe, igrači daju sve. Radimo jako puno da bi imali dobru sezonu, ali na kraju zaslužujemo ono što nam se dešava. Naša vrijednost je ovo", kazao je Italijan nakon jučerašnjeg poraza od direktnog rivala za četvrto mjesto, Totenhema.

"Imam svoje mišljenje i jako sam umoran od ponavljanja istih stvari svaki put, ne želim da stvaram probleme. Ako smo u ovoj poziciji, zaslužujemo da budemo u ovoj poziciji. Moj zadatak je da radim i ja znam da radim 24 časa dnevno za Čelsi, ja i moji pomoćnici. Posvećenost igrača je na maksimalnom nivou. Uprkos svemu tome, ipak smo u ovoj situaciji i moramo biti zabrinuti zbog toga", rekao je Konte.

Konte je u debitantskoj sezoni u engleskom fudbalu, dominantno osvojio titulu prvaka, a jedini preostali trofej koji je u igri za londonski klub ove sezone je FA kup.

Bonus video: