Anćeloti: Imamo najbolji napad u Premijer ligi

“Runi je fantastičan igrač, ali je on je igrač Mančestera. Sviđa mi se, ali ga ne bih mijenjao za moje napadače", kazao je Anćeloti.
0 komentar(a)
Tores i Anćeloti, Foto: Reuters
Tores i Anćeloti, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.04.2011. 12:31h

Trener Čelzija Karlo Anćeloti vjeruje da ima najbolji “paket” napadača u Premijer ligi. Dolaskom Fernanda Toresa, uz starosjedioce Didijea Drogbu, Nikolasa Anelku i Salomana Kalua, italijanski stručnjak smatra da nema nijednog drugog kluba u Engleskoj koji može da se poredi sa njegovim napadačima, iako niko od pomenitih nije postigao gol u prvenstvu u protekla dva mjeseca.

“Imam najbolju grupu napadača u Premijer ligi. To je moje mišljenje”, kazao je Anćeloti za Dejli Miror.

Anćeloti je potom komentarisao napadača Mančester junajteda.

“Runi je fantastičan igrač, ali je on je igrač Mančestera. Sviđa mi se, ali ga ne bih mijenjao za moje napadače. Mislim da se ni Aleks Ferguson ne bi mijenjao ni sa kim”, dodao je Anćeloti.

Sa devet bodova manje od lidera Mančester junajteda, ali i utakmicom manje, Čelzi je na trećem mjestu prilično daleko od titule, ali je uspio da uhvati kakav-takav priključak zahvaljujući seriji od šest pobjeda i jednog remija u posljednjih osam kola.

“Pritisak je uvijek isti, i meni je potreban da bih ostao skoncentrisan na svoj posao, ali to ne znači da ne mogu da se nosim sa tim pritiskom. Sviđa mi se kad sam pod pritiskom. Prošle sezone smo bili prvi na tabeli, ali je i sada isti pritisak, bez obzira što smo pozadi”, zaključio je trener Čelzija.

Bonus video: