Branka: Sančez nas interesuje, ali ne za 35 miliona

U slučaju da cijena bude pristupačnija, svakako da bismo bili zainteresovani za konkretne pregovore oko tog transfera”, kazao je Marko Branka”, direktor Intera.
0 komentar(a)
Aleksis Sančez, Foto: Reuters
Aleksis Sančez, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.04.2011. 13:29h

U tandemu sa Di Nataleom u napadu ove sezone čini čuda, pa je sasvim razumljivo što su mnogi evropski klubovi bacilli oko na njega. Za čilenskog napadača iz redova Udinezea Aleksisa Sančeza zainteresovan je i šampion Evrope i Serije A, Inter, a, prema pisanju medija, o njemu su se raspitivali i Real, Barselona i Čelzi. Ipak, cijena od 35 miliona eura je previsoka…

“Sančez je “eksplodirao” od kada sam o njemu posljednji put razgovarao sa čelnicima Udinezea, i svakako je za nas interesantan. Međutim, ako za njega treba da platimo 35 miliona, mislim da to neće ići u pozitivnom pravcu. U slučaju da cijena bude pristupačnija, svakako da bismo bili zainteresovani za konkretne pregovore oko tog transfera”, kazao je Marko Branka”, direktor Intera.

Sančez je ove sezone u 27 mečeva Serije A postigao 12 golova, dok je njegov saigrač iz napada Udinezea postigao čak 25 i trenutno je prvi strijelac lige.

Bonus video: