Bufon: Noćima ne spavam zbog Ronalda

"To je utakmica do koje nam je jako stalo, ali znamo da nas čeka teška utakmica", kazao je italijanski golman
51 pregleda 1 komentar(a)
Đanluiđi Bufon, Foto: Reuters
Đanluiđi Bufon, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.04.2018. 10:27h

Kapiten Juventusa Ganluiđi Bufon nemiran je uoči sjutrašnjeg spektakla u Ligi šampiona. U Torinu će sjutra s Juventusom dočekati Real Madrid u prvoj utakmici četvrtfinala tog takmičenja.

"To je utakmica do koje nam je jako stalo, ali znamo da nas čeka teška utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jača od nas, istorija tako kaže, i koja ima izvanredne pojedince", rekao je Bufon u najavi velikog derbija, prenosi hrvatski Index.

"Znamo da se igraju dvije utakmice i ne prolazi uvijek najtalentovanija ekipa. Ako ih uspijemo nadmašiti u dvije utakmice, postići ćemo nešto veliko", dodao je legendarni golman.

"Kada igrate protiv ekipe poput Reala, izostanak jednog igrača ne igra veliku ulogu. Kad znam da ću se suočiti s Kristijanom Ronaldom, noćima ne spavam", priznao je Italijan.

Trener Reala Zinedin Zidan je prošlog vikenda u pobjedi 3:0 protiv Las Palmasa odmarao Ronalda, Ramosa, Krosa, Marsela, a Bejl i Benzema su golovima potvrdili formu. S druge strane, s Juventusom opet treniraju Sandro i Bernardeski, ali Mario Mandžukić juče nije trenirao i upitan je za Real, dok je Miralem Pjanić pod suspenzijom.

Bonus video: