Hrvati režirali incidente na Platinijevom tlu

Skandal hrvatskih navijača u Parizu! I to na terenu Mišela Platinija, Uefinog poglavara koji nam prijeti tjeranjem iz fudbalske Europe - napisao je hrvatski portal Index.hr.
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.03.2011. 12:54h

Prijateljski meč između Francuske i Hrvatske nisu samo obilježili novi dresovi domaćina (mornarski), već i novi incidenti navijača gostiju koji su na stadionu „Francuska“ još jednom pokazali zašto su među najnepoželjnijima u Evropi.

„Skandal hrvatskih navijača u Parizu! Na terenu Mišela Platinija, Uefinog poglavara koji nam prijeti tjeranjem iz fudbalske Europe, grupica od 50-ak huligana najprije je kartonima konstruirala slovo U sredinom prvog dijela meča, da bi u nastavku uslijedio pirotehnički festival u kojem je nekoliko baklji doletjelo i na teren“, napisao je hrvatski portal Index.hr.

Isti portal navodi i da su se na stadionu „Francuska“ zbog tih navijača sramotili svi - od novinara, do čelnika Saveza...

A Platini je vjerovatno već dobio izvještaj. I ne tako davno je u Zagrebu lično upozorio da neće da trpi ispade navijača. Uefa je na potezu...

Bonus video: