Niko Kranjčar: Nedostaje mi fudbal

Nedostaje mi fudbal. Nisam u najboljoj formi, jer ne igram stalno. Ambiciozan sam, želim da igram, pogotovo sada kada sam u najboljim godinama - rekao je Kranjčar
0 komentar(a)
Kranjčar, Foto: REUTERS
Kranjčar, Foto: REUTERS
Ažurirano: 30.03.2011. 12:31h

Sjajna sezona Gareta Bejla u Totenhemu učinila je da se Niko Kranjčar od prvotimca pretvori u igrača iz sjenke koji često grije klupu, a nerijetko završi i na tribinama.

Hrvatski fudbaler i sin crnogorskog selektora je zato u razgovoru za agenciju „Asošiejtid pres“ otvorio dušu i rekao da je pomalo frustriran i da će, kako stvari stoje, na ljeto da traži novi klub.

- Nedostaje mi fudbal. Nisam u najboljoj formi, jer ne igram stalno, ali ovih 90 minuta za Hrvatsku protiv Francuske mi znače mnogo. Ambiciozan sam, želim da igram, pogotovo sada kada sam u najboljim godinama. Svi znaju da mogu da igram na visokom nivou, ali za sada sam rezerva - rekao je Kranjčar.

Bivši fudbaler Dinama i Hajduka je sa sadašnjim menadžerom Totenhema Harijem Rednapom osvojio FA kup prije tri godine u dresu Portsmuta.

- Ne sporim odluke menadžera, poštujem ih i radim najbolje što mogu kako bi iskoristio šansu koja mi se ukaže - kazao je Kranjčar.

Problem predstavlja to što je Kranjčar u gotovo svakom meču za Sparse koji je odigrao bio čovjek odluke.

- To me najviše frustrira. Mislim da je ovo sezona u kojoj sam postigao najviše golova, sazreo kao fudbaler - istakao je 26-godišnji fudbaler.

U Premijer ligi je ove sezone odigrao svega devet utakmica.

Bonus video: