Mesi: Kako je lijepo biti obična osoba

"Bilo je lijepo biti obična osoba koja šeta ulicom. Priznajem, to mi se dopalo, jer sam imao pravi osjećaj slobode, što mi se odavno nije dešavalo”, kaže Mesi.
0 komentar(a)
Mesi, Foto: Reuters
Mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.03.2011. 11:50h

Biti zvijezda donosi mnogo privilegija, ali podrazumijeva i 24 časa biti na “udaru” fanova, medija, “paparaca”. Ako ste najbolji fudbaler današnjice, sve je to još izraženije. Osim, ako mjesto boravka nisu Sjedinjene Američke države…

Argentina sjutra igra prijateljski meč sa Amerikancima, a polovinu slobodnog dana igrači su iskoristili da prošetaju po Njujorku. Šetajući Menhetnom, Lionel Mesi je osjetio šta znači biti “običan” čovjek…

“Mogućnost da šetam Njujorkom je bila prava stvar. Mogao sam da hodam ulicom a da me niko ne zaustavi, ili trči za mnom. Bilo je lijepo biti obična osoba koja šeta ulicom. Priznajem, to mi se dopalo, jer sam imao pravi osjećaj slobode, što mi se odavno nije dešavalo”, kaže Mesi.

As Barselone je kazao da mu se ovakva situacija, od kada je postao zvijezda, dogodila još jednom, takođe u Sjedinjenim državama.

“Bilo je to kada sam sa porodicom boravio u Los Anđelesu”, dodao je Mesi.

“Sloboda” Mesija ulicama Njujorka samo potvrđuje da Amerikanci još uvijek ne “gotive” fudbal…

Bonus video: