Rosi će tamo gdje se osvajaju trofeji

U proteklom periodu spekulisalo se da su za usluge Rosija zainteresovani Juventus i Milan, ali je najkonkretniji bio Totenhem, koji je u januaru ponudio čak 30 miliona eura.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2011. 14:04h

Napadač spanskog Viljareala Đuzepe Rosi je spreman da napravi korak naprijed u karijeri, ali će, kako tvrdi njegov menadžer, izabrati samo klub koji može dam u garantuje osvajanje trofeja.

U proteklom periodu spekulisalo se da su za usluge Rosija zainteresovani Juventus i Milan, ali je najkonkretniji bio Totenhem, koji je u januaru ponudio čak 30 miliona eura. Ta ponuda je, međutim, odbijena.

“Istina je da je Juventus želio da dovede Rosija, kao što uobičajeno rade svi veliki klubovi. Prošle godine su ponudili Viljarealu da dovedu Rosija na pozajmicu do kraja ove sezone, sa pravom na ljeto otkupe njegov ugovor. Međutim, Viljareal je odbio takvu mogućnost. Totenhem je u januaru ponudio puno Viljarealu, ali igrači poput Rosija u ovom trenutku karijere moraju birati klubove koji garantuju da može osvojiti nešto važno”, kaže Federiko Pastorelo, menadžer italijanskog napadača.

“Nema puno takvih klubova, a jedan od njih je Juventus, bez obzira na probleme posljednjih godina. Rosi je, naravno, voljan da se vrati u Italiju”, dodao je Pastorelo.

Rosi, za koga je interesovanje, navodno, pokazala i Barselona, je 2007. godine u Viljareal stigao iz Mančester junajteda.

Bonus video: