Rednap: Bejl je povredu tetive zaradio u reprezentaciji

"Ne bih ga pustio da ide na okupljanje reprezentacije da je bio povrijeđen", rekao je Rednap za Dejli Mejl.
0 komentar(a)
Rednap, Foto: Reuters
Rednap, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.03.2011. 12:16h

Trener Totenhema Hari Rednap rekao je danas da fudbaler Garet Bejl nije bio povrijeđen kada je iz kluba otišao na pripreme reprezentacije Velsa.

Stručni štab reprezentacije Velsa saopštio je da Bejl zbog povrede tetive neće igrati protiv Engleske u subotu (20.30), u kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Bejl je za vikend odigrao svih 90 minuta protiv Vest Hema, a kada je otišao na okupljanje reprezentacije, ljekari su otkrili povredu.

"Ne bih ga pustio da ide na okupljanje reprezentacije da je bio povrijeđen. Garet je odigrao cijelu utakmicu protiv Vest Hema u subotu i statističari su mi rekli da je pretrčao više nego što je ikada trčao na nekom meču", rekao je Rednap za Dejli Mejl.

"Nije bilo znakova povrede tetive. On se poslije utakmice nije žalio i sigurno je sve bilo u redu kada je otišao. Prethodnih nedjelja mučile su ga povrede vrata i butine, pa smo bili oprezni. Sada kažu da je u pitanju tetiva. Sigurno je tamo zaradio, ali ne krivim nikoga", dodao je on.

Rednap je rekao da se nada da će Bejl biti spreman za prvenstvenu utakmicu protiv Vigana 2. aprila, kao i za prvi četvrtfinalni meč Lige šampiona sa Real Madridom.

Bonus video: