Bejl ne igra protiv Engleske

Mislili da su samo u pitanju upale nakon duže pauze. Pošteđivali smo ga napora, nije trenirao, ali je na skeneru potvrđeno da je povrijedio zadnju ložu - kaže se u saopštenju Fudbalske asocijacije Velsa
0 komentar(a)
Bejl, Foto: Reuters
Bejl, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.03.2011. 11:47h

Šanse Velsa da u subotu veče iznenadi Englesku su značajno umanjene, jer Garet Bejl neće nastupiti na stadionu "Milenijum" u Kardifu.

Vezista Totenhema je prethodnih dana najavljivao trijumf, ali je obnovio povredu zadnje lože. Nakon jutrošnjih pregleda, i definitivno je jasno da će se neće suprotstaviti timu Fabija Kapela

- Nakon što je u subotu proveo 90 minuta na terenu, osjećao je bol, ali smo mislili da su samo u pitanju upale nakon duže pauze. Pošteđivali smo ga napora, nije trenirao, ali je na skeneru potvrđeno da je povrijedio zadnju ložu - kaže se u saopštenju Fudbalske asocijacije Velsa.

Geri Spid, dakle, u svom debiju neće moći da računa na najboljeg igrača, a pitanje je da li će se Bejl oporaviti za duel četvrfinala Lige šampiona sa Realom, koji se igra 5. aprila u Madridu.

Kao što je poznato, Vels i Engleska igraju u grupi G kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, u kojoj sa 10 bodova iz četiri uutakmice vodi Crna Gora.

Bonus video: