Miroslav Đukić trener Erkulesa

Klub iz Alikantea je posljednji na tabeli Primere, sa četiri boda manje od Saragose, koja je u zoni spasa. Uprava kluba se zbog toga zahvalila na saradnji Estebanu Vigu i izabrala bivšeg fudbalera Deportiva, Valensije i Tenerifea
0 komentar(a)
Đukić, Foto: Www.herculescf.es
Đukić, Foto: Www.herculescf.es
Ažurirano: 24.03.2011. 09:31h

Miroslav Đukić je dobio šansu da se dokaže kao trener u zemlji u kojoj se proslavio dok je bio fudbaler - bivši jugoslovenski reprezentativac preuzeo je španski Erkules.

Klub iz Alikantea je posljednji na tabeli Primere, sa četiri boda manje od Saragose, koja je u zoni spasa. Uprava kluba se zbog toga zahvalila na saradnji Estebanu Vigu i izabrala bivšeg fudbalera Deportiva, Valensije i Tenerifea.

Đukić će u 13 časova biti predstavljen na stadionu "Hose Riko Peres", a na klupi svog novog tima će debitovati za 10 dana protiv Real Sosijedada.

Đukić je trenersku karijeru počeo u mladoj reprezentaciji Srbije, koju je doveo do finala Evropskog prvenstva. Potom je bio trener Partizana, selektor Srbije, a kratko je bio na klupi belgijskog Muskrona.

Za reprezentaciju SRJ je odigrao 48 utakmica i postigao dva gola, a nastupio je na Evropskom prvenstvu 2000. godine u Belgiji i Holandiji.

Bonus video: