Grbalj promašio pobjedu protiv Zete

Grbalj poveo u šestom minutu golom Srđana Radonića, Zeta izjednačila preko Žarka Koraća u 49.
0 komentar(a)
grbalj, Foto: Boris Pejović
grbalj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 19.03.2011. 17:58h

Fudbaleri iz Radanovića i pored kvalitetnog izdanja, nisu ostvarili trijumf, a neriješenim ishodom zanimljivog susreta, shodno dešavanjima na terenu, više se obradovao gostujući sastav.

Tokom većeg dijela utakmice inicijativa je pripadala Grblju koji u prvom, ali i završnici drugog poluvremena, nije iskoristio prilike za pobjedu. Golom Radonjića već u 6.minutu, nakon odlične akcije i Bakovićevog centaršuta, potvrđene su pobjedničke namjere domaćina, a da Mikijeljevu loptu upućenu glavom u 42. minutu nije zaustavila prečka, moglo bi se govoriti i o apsolutnoj dominaciji Grblja.

Zeti je, ipak, u 49. minutu Korać nakon gužve u šesnaestercu donio izjednačenje a njegov pogodak je zbog navodnog opsajda propraćen velikim negodovanjem predstavnika domaćeg kluba.

Primljeni pogodak, međutim, nije obeshrabrio domaću ekipu, koja je uz veliku želju stvorila povoljne prilike. U dva navrata Nikolić, te po jednom Radonjić i Mikijelj, i pored dobrih poteza nisu uspjeli da zatresu mrežu Golubovčana koju je, uz golmana Ivanovića, sačuvala poslednja odbrambena linija.

"Prikazali smo dobru partiju, čak bolju nego u Pljevljima, ali izostao je željeni rezultat. Najviše me raduje iskazana motivacija mojih igrača, odlučnost i borbenost, pa stoga i ostaje gorčina zbog propuštenog trijumfa. Igra, ipak, zahtijeva da se još poboljša a na tome ćemo raditi za vrijeme predstojeće pauze" istakao je Dragan Radojičić, šef stručnog štaba Grblja.

"Obje ekipe su iskazale želju za pobjedom, a konačan rezultat u krajnje otvorenom meču realno oslikava dešavanja na terenu. Grbalj je ranim golom otvorio meč, a to je u velikoj mjeri i odredilo prvo poluvrijeme. Blagovremenim izjednačenjem u drugom poluvremenu smo uspjeli da vratimo rezultat, odbrambena linija potvrdila je kvalitet, ali ostaje da u narednom periodu u svim linijama tima ispravimo određene nedostatke" istakao je Dejan Vukićević šef stručnog štaba Zete.

Bonus video: