Grbalj na Zetu: Dvije pobjedničke želje

Grbalj je trijumfom u Pljevljima najavio bolje dane, dok Zeta želi da popravi skroman proljećnji učinak u gostima.
50 pregleda 0 komentar(a)
Grbalj i Zeta, Foto: Boris PEJOVIĆ
Grbalj i Zeta, Foto: Boris PEJOVIĆ
Ažurirano: 18.03.2011. 18:24h

Kada se najmanje očekivalo, fudbaleri Grblja su ostvarili dugo traženu pobjedu. Loš golgeterski učinak prekinut je na teškom gostovanju u Pljevljima, a novi trener Dragan Radojičić, sudeći po tom meču, na dobrom je putu da tim iz Radanovića vrati na pravi put. Nakon Rudara, novi izazov predstavlja Zeta, a kvalitet sjutrašnjeg protivnika, ipak, ne gasi želju Grbljana u ostvarivanje novog trijumfa.

- Napravili smo dobar rezultat u Pljevljima, ali jasno je da se na tome ne smijemo zaustaviti. Primjećen je, isto tako, i napredak u igri, a dobro izdanje, kao i pozitivan rezultat očekujem i u susretu sa Zetom. Potrebno je da ponovo budemo čvrsti, a pred nama je i period od dvije sedmice pauze u kojem ću pokušati da igru što više približim mojim viđenjima - istakao je Radojičić.

Zeta ima skroman učinak u gostima u nastavku sezone (poraz u Petrovcu, te remiji sa Sutjeskom i Dečićem). Izabranici Dejana Vukićevića sa dosta ambicija očekuju sjutrašnji okršaj u Radanovićima.

- Grbalj ima dobru ekipu, a njihov plasman na tabeli ne odražava baš najbolje kvalitet koji posjeduju. Biće teško, ali želimo da se nadigravamo sa domaćinom. Idemo da pokušamo da osvojimo tri boda, ali ni remi ne bi bio neuspjeh - kaže Gavrilo Petrović, štoper Zete.Trener Vukićević najvjerovatnije neće moći da računa na povrijeđenog Burzanovića.

Bonus video: