Radulović pregrmio najteže

Golman Barana mora da miruje još neko vrijeme, a izvjesno je da trener Zlatko Kostić neće moći da računa na njega u predstojećem gradskom derbiju sa Mornarom
190 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.03.2011. 20:30h

Posljednja utakmica sa Zetom na Trešnjici bila je najteža za golmana OFK Bara Miletu Radulovića, koji je nakon požrtvovane intervencije u sudaru sa Milošem Krkotićem zaradio povrede glave. Iako se nakon ukazane pomoći pridigao već poslije nekoliko minuta, potom i sa velikim zavojem otišao u kola hitne pomoći (odakle je prebačen u klinički centar), ispostavilo se da povreda nije bila tako bezazlena.

Radulović je pretrpio potres mozga, potom “zaradio” i sedam kopči na glavi, imao je i amneziju...

- Imao sam problem sa gubitkom pamćenja, u subotu do osam naveče nisam se sjećao bukvalno ničeg, pa čak ni da sam bio na Trešnjici. Nakon toga počeo sam da se prisjećam nekih detalja. Takve stvari se, međutim, dešavaju prilikom jakih udara, ali sve će biti kako treba... Dobro je, međutim, da je krenulo nabolje, sada se bolje osjećam, situacija se popravila - kaže Radulović.

Golman Barana mora da miruje još neko vrijeme, a izvjesno je da trener Zlatko Kostić neće moći da računa na njega u predstojećem gradskom derbiju sa Mornarom, kao ni za vikend kada se igra prvi meč trećeg kruga takmičenja.

- Vjerujem da ću početi da treniram u toku pauze, te da bih nakon nje mogao da se vratim - kazao je Radulović.

A prije povrede Radulović je za kratko vrijeme potvrdio da će biti veliki adut Barana u grčevitoj borbi za opstanak. Interesantno i da takmičarska pauza nakon odlaska iz Budućnosti na kraju prethodne sezone nije ostavila nimalo traga...

- Najveću zahvalnost dugujem treneru Zlatku Kostiću, jer sam već bio digao ruke od svega. Priča o mom povratku je malo po malo došla i do većih klubova, ali dogovorio sam se sa Baranima. Za vrijeme pauze individualno sam radio sa Goranom Marovićem, kasnije i sa Darkom Lubardom, koji povremeno radi i u mom sadašnjem klubu - podsjeća Radulović.

Golman Barana je pohvalio i Arslana Dacića, svog kolegu - golmana iz kluba.

- On je vrhunski golman i veoma dobra osoba. Od početka imamo odličnu saradnju i maskimalno korektan odnos. Klub neće imati problema zbog mog odsustva, jer je tu Dacić - džentlmenski je zaključio Radulović.

Galerija

Bonus video: