Petrovac i Mladost podijelili bodove

Imali smo dvije šanse koje moji igrače obično pretvaraju u golove, ali zakazala je realizacija. Ipak, zadovolojan sam bodom - kazao je trener Petrovca Milorad-Džembo Malovrazić.
0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.03.2011. 21:48h

Petrovac i Mladost odigrali su bez golova pod Malim brdom. Podgoričani imaju više razloga za zadovoljstvo, mada ni Petrovčani nisu nezadovoljni.

U prvom poluvremenu gledana je prilično izjednačena igra, uz malo veći posjed lopte gostiju. Ipak, u samom finišu, napadač domaćina Božo Milić našao se oči u oči sa golmanom Musturom, ali nije uspio da ga savlada.

"Utakmica je bila veoma tvrda, osjetio se umor kod igrača zbog napornog ritma. Imali smo dvije šanse koje moji igrače obično pretvaraju u golove, ali zakazala je realizacija. Ipak, zadovolojan sam bodom", prokomentarisao je trener Petrovca Milorad-Džembo Malovrazić.

U drugom poluvremenu prvu šansu imala je Mladost, Savićevićev šut prema golu sa nekih 7-8 metara pogodio je igrača Mladosti. Do kraja meča bilo je polušansi na obje strane, ali niko nije uspio da postigne gol. Petrovac je vršio pritisak posljednjih 15-tak minuta, ali nije uspio da postigne gol.

"spunili smo cilj da ostanemo neporaženi. Imali smo nekoliko polušansi, dok smo u defanzivi odigrali odlično i osujetili napadače Petrovca. Najvažnije je da se niko nije povrijedio, jer ionako imamo dosta povrijeđenih igrača", kazao je trener Mladosti Miodrag Vukotić.

Bonus video: