TRENER INTERA

Leonardo: I dalje smo u odličnoj seriji

“Bez obzira na ovaj remi, dosadašnji bilans je odličan, jer smo ostvarili 11 pobjeda u 13 mečeva, i ne treba smetnuti sa uma kako smo igrali do sada", kazao je Leonardo.
0 komentar(a)
Leonardo, Foto: Reuters
Leonardo, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.03.2011. 11:05h

Nakon serije uspješnih rezultata, Inter je u Breši napravio kiks u Breši, gdje je osvojio samo bod (1:1), a mogao je i izgubiti, da golman Žulio Sezar nije odbranio penal Karaćolu u 90. minutu. Vođstvo Etoa u 18. minutu bilo je nedovoljno, jer je Karaćolo izjednačio u 85. minutu, ali nakon toga i bio tragičar meča..

“Da li je rezultat pravičan? Mislim da smo imali puno prilika za gol, i ponekad nema pravde u fudbalu. Karaćolo i Dijamanti su igrali dobro, kao i njihovi spoljni igrači, ali smo mi igrali onako kako smo planirali. Htjeli smo da brzo povedemo, što se i dogodilo, i da onda pokušamo da udvostručimo to vođstvo, a imali smo šansi da to i uradimo preko Snajdera, Etoa i Karže. Taktički smo igrali dobro, ali nijesmo uspjeli da privedemo meč kraju. Moj prvi remi? Ne prija nam, jer smo rizikovali da izgubimo, ali imali i priliku da pobijedimo”, kazao je trener Intera Leonardo.

Remijem u Breši, Inter je propustio priliku da se pobjedom barem do sjutra približi Milanu na dva boda. Ovako, ako pobijedi u Bariju, Milan može da ode na “plus sedam”.

“Bez obzira na ovaj remi, dosadašnji bilans je odličan, jer smo ostvarili 11 pobjeda u 13 mečeva, i ne treba smetnuti sa uma kako smo igrali do sada. Razmišljamo od meča do meča, a ne mislimo o tome da Milan može da nam pobjegne na sedam bodova. Idemo naprijed, na kraju ćemo svoditi račune”, zaključio je Leonardo.