Sutjeska odoljela u Radanovićima

U Radanovićima nije iskazan kvalitet, ali igrači oba sastava borbenom igrom učinili su susret veoma zanimljivIm.
0 komentar(a)
sutjeska, Foto: Savo Prelević
sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.03.2011. 18:20h

Podjela bodova, naravno, ide u prilog gostujućeg tima dok Grbljani, ukoliko namjeravaju da učine rezultatski iskorak, moraju da počnu da koriste zicere.

Za razliku od prvog poluvremena, u kojem je pomena vrijedan jedino neuspješan šut Srđana Radonjića, nastavak meča obilježile su nekoliko izglednih situacija na obje strane.

Odbrane se, doduše, nisu iskazale, osim golmana Ljubomira Đurovića i Borisa Lakićevića, a golgeteri su se, sudeći po nepreciznosti, takmičili ko će loptu što bolje da prebaci preko gola. Odlične šanse za domaćine propustili su Radonjić, Baćo Nikolić i Zdravko Dragićević dok su Sutjesku bez pogotka ostavili Božo Marković i Miroslav Todorović.

Sudija Jovan Kaluđerović na regularnih 90 minuta dodao je još osam, a zbog prigovora na dosuđen slobodan udarac za Grbalj u posljednjim trenucima nadoknade, isključen je zbog prigovora Nikola Rakojević, šef stručnog štaba Sutjeske.

- Nisam zadovoljan rezultatom, naročito što smo pod stvorenim prilikama trebali da postignemo makar jedan pogodak. Potrebno je da popravimo golgeterski učinak a to, bez dileme, potvrđuju dva odigrana susreta – istakao je Zvezdan Milošević, šef stručnog štaba Grblja.

- Utakmica je bila više borbena nego kvalitetna, domaćini su posebno krajem susreta pojačali tempo, Radonjić je bio neprikosnoven u skoku ali uspjeli smo da se, osvajanjem boda, pokrenemo sa mrtve tačke – istakao je Nikola Rakojević, šef stručnog štaba Sutjeske.

Bonus video: