Murinjo izbjegao atentat!

Incident se dogodio kada je Murinjo prišao grupi navijača koji su tražili autogram od portugalskog stručnjaka. U tom trenutku neimenovana osoba je nožem pokušala da ubode Murinja
0 komentar(a)
Murinjo, Foto: REUTERS
Murinjo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 05.03.2011. 13:02h

Murinjo je izbjegao atentat, objavio je španski radio Kadena Ser! Trener Reala, naime, se minulog vikenda na aerodromu u La Korunji, po povratku sa gostovanja Deportivu, kako tvrdi španski radio, našao u centru incidenta, koji se na kraju, ipak, završio bez većih posljedica.

Incident se, navodno, dogodio kada je Murinjo prišao grupi navijača koji su tražili autogram od portugalskog stručnjaka. U tom trenutku neimenovana osoba je nožem pokušala da ubode Murinja.

Na njegovu sreću, ekspresno je reagovao čovjek iz obezbjeđenja Reala, koji je tom prilikom, kako prenosi Kadera Ser, zaradio rez od četiri santimetra, ali je uspio da sačuva hladnokrvnost i udalji Murinja od mjesta događaja.

Realov „bezbjednjak“ je, očigledno, toliko dobro odradio posao, da je Murinjo, prenosi Kadena Ser, za ovaj događaj saznao tek nekoliko dana kasnije…

Bonus video: