Roma pobijedila u Lećeu, Vučinić strijelac (video)

Vučinić nije proslavio svoj gol protiv ekipe u kojoj je debitovao u Seriji A, i iz koje je i došao u Romu.
50 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.03.2011. 22:11h

Golom Čileanca Davida Pizara iz penala u 90. minutu, Roma je došla do pobjede u Lećeu sa 2:1, u premijernoj utakmici 28. kola Serije A. Penal koji je odlučio pobjednika skrivio je Munari, pošto je u sopstvenom šesnaestercu igrao rukom nakon šuta Borijela, koji je htio da izvede najstrožu kaznu, ali je Pizaro pokazao ko je stariji i odlučio da on, ipak, šutira penal.

Roma je povela golom Mirka Vučinića u 32. minutu. Kapiten crnogorske reprezentacije je bio najbolji pojedinac "vučice" u prvom poluvremenu, a dobru igru je krunisao sjajnim golom, nakon solo akcije, kada je iz srca šesnaesterca, iskosa sa desne strane, desnom nogom poslao loptu u donji desni ugao gola domaćih. Vučinić nije proslavio svoj gol protiv ekipe u kojoj je debitovao u Seriji A, i iz koje je i došao u Romu. Vučinića je u 80. minutu utakmice zamijenio Francuz Menez.

Leće je izjednačio golom Đakomacija glavom u 75. minutu.

Roma je upisala 13. prvenstvenu pobjedu, koja je ostavlja u trci za jedno od mjesta koja vode u Ligu šampiona. Rimljani su šesti na tabeli sa 46 bodova, bodom manje od Udinezea i dva od Lacija na četvrtom mjestu.

Leće je, sa druge strane, 14. put poražen ove sezone, i trenutno je samo tri boda izvan zone ispadanja.

Rezultati: Leće – Roma 1:2 (Đakomaci 75 – Vučinić 32, Pizaro (penal) 90). Subota: Juventus – Milan. Nedelja: Sampdorija – Ćezena, Bolonja – Kaljari, Kjevo – Parma, Fiorentina – Katanija, Inter – Đenoa, Napoli – Breša, Udineze – Bari, Lacio – Palermo.

Bonus video: