Navijači Bajerna protiv Nojera

Uprava Bajerna već duže pokušava da pronađe način da dovede Nojera, čak je i poslovično oprezni trener Luis van Gal rekao da bi on bio sjajno pojačanje, ali navijači žele da dugotrajni izbor na golu bude lokalni heroj, Tomas Kraft
0 komentar(a)
Manuel Nojer, Foto: Reuters
Manuel Nojer, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.03.2011. 10:20h

Polufinalni meč Kupa Njemačke neće se pamtiti samo po golu Raula, kojim su "kraljevsko plavi" prošli do velikog finala, već i po ponašanju publike na "Alijanc areni".

Naime, hiljade navijača Bajerna su na stadion došle sa papirima na kojima je pisalo "Koan Neuer", čime su pristalice najtrofejnijeg njemačkog kluba protestovale zbog mogućeg dolaska golmana Šalkea Manuela Nojera.

Uprava Bajerna već duže pokušava da pronađe način da dovede Nojera, čak je i poslovično oprezni trener Luis van Gal rekao da bi on bio sjajno pojačanje, ali navijači žele da dugotrajni izbor na golu bude lokalni heroj, Tomas Kraft.

- Ne mogu da razumijem reakciju navijača. Želim da se izvinim Manuelu Nojeru - rekao je direktor Bavaraca Karl-Hajnc Rumenige.

Prvi čuvar mreže njemačke reprezentacije se, međutim, nije previše uzbuđivao zbog toga, već je pričao samo o finalu Kupa, u kojem se Šalke sastaje sa lokalnim rivalom, Duizburgom..

- Želimo da pobijedimo u derbiju i osvojimo Kup. Vjerujemo u sebe. Vidio sam te natpise, ali me to uopšte nije uzbuđivalo - istakao je 24-godišnji kapiten Šalkea.

Osim Bajerna, za Nojera se interesuje i Mančester junajted, ali sjajni golman ne želi da priča o svojoj budućnosti dok traje sezona.

- Nikada nisam rekao da želim da odem u Bajern. Ali, sve je moguće!

Bonus video: