Anri: Hoću opet u Arsenal

Otišao sam iz Arsenala, ali sam uvijek osjećao da je to moja kuća, kojoj se uvijek rado vratim. Nadam se da ću opet da budem dio Arsenala - rekao je Anri
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2011. 14:24h

Legenda je izrazila želju da se vrati kući, na potezu su čelnici Arsenala - Tijeri Anri je priznao da mu nedostaju "tobdžije" i da je spreman da se vrati u London. I to bilo kako - kao igrač, kao funkcioner ili čak nasljednjik Arsena Vengera na klupi tima sa "Emirejtsa".

- Volim taj klub, to svi znaju. Nažalost, tada sam morao da odem, ali iako sam napustio Arsenal osjećao sam da je to moja kuća. Volio bih da se vratim tamo. Nadam se da ću jednog dana dana opet da budem u Arsenalu, jer želim da pružim i ja njemu makar djelić onoga što je on meni - kazao je Francuz.

Osvrnuo se i na mogućnost da zamijeni Vengera na mjestu menadžera.

- Doći će dan kada će Venger morati da ode. To će da bude težak momenat za sve, jer ne vidim čovjeka koji bi mogao njega da zamijeni. Međutim, ako me žele... Jednostavno je, više od svega želim da se vratim u Arsenal - istakao je legendarni napadač "tobdžija".

Popularni Titi je, dakle, poslao jasnu poruku svima u klubu, sada su oni na potezu. Mada je jasno da za čovjeka koji je za Arsenal odigrao preko 205 mečeva i dao 174 gola mora da se nađe mjesto... Sa klubom iz sjevernog Londona je osvojio dvije titule prvaka Engleske, tri FA kupa, a igrao je i finale Lige šampiona 2006. godine.

Pored Arsenala, nastupao je još i za Monako, Juventus, Barselonu, a trenutno je u Njujork Red Bulu, sa kojim je u julu 2010. potpisao višegodišnji ugovor.

Bonus video: