Ferguson bijesan nakon derbija: Sudije nose Čelzi

Čelzi definitivno nije van trke za titulom, pogotovo ako bude dobijao ovakve poklone - istakao je Ferguson
0 komentar(a)
Čelzi, Foto: REUTERS
Čelzi, Foto: REUTERS
Ažurirano: 02.03.2011. 10:08h

Čelzi je pobijedio u derbiju protiv Mančester junajteda, a taj meč je protekao u znaku defanzivca domaćina Davida Luiza i sudije Martina Etkinsona. Prvi je radio šta je htio na terenu (udarao je svakog iz protivničkog tima ko mu je bilo blizu), a ovaj drugi mu je sve to dozvoljavao.

Nakon meča na "Stemford bridžu", ser Aleks Ferguson je imao šta da kaže i sudiji i Čelziju.

- Razbio je Ćićarita prije nego što je dobio žuti karton, a onda je divljački udario Runija dva minuta prije nego što je suđen nepostojeći penal. Stvarno mi nije jasno kako je ostao na terenu. Moje igrače su iscrpjele takve sudijske nepravde, to nisu zaslužili. Čelzi definitivno nije van trke za titulom, pogotovo ako bude dobijao ovakve poklone - istakao je Fergi.

Da je Luiz kriv priznao je i Anćeloti, ali time što je strijelca prvog gola izveo iz igre 10 minuta prije kraja i ubacio Portugalca Bosngvu.

- David je možda imao sreće, ali je utakmica bila puna tempa, pa je sudiji bilo teško da sve vidi. Igrali smo dobro, još smo u životu. Mančester je fantastičan, ali smo se vratili u život nakon 0:1 - kazao je Anćeloti.

Bonus video: