Pato: Mi nismo saigrači, mi smo braća

"Volim da igram za Milan. Ekipa je sastavljena od velikih šampiona, ali oni nisu moji saigrači, nego moja braća", rekao je Pato koji je najzaslužniji za jučerašnju pobjedu Milana.
63 pregleda 0 komentar(a)
Pato, Foto: Reuters
Pato, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.03.2011. 10:34h

Fudbaler Milana Alešandre Pato rekao je da uživa igrajući za trenutno vodeći tim Serije A i saigrače nazvao braćom, prenijeli su danas italijanski mediji.

"Volim da igram za Milan. Ekipa je sastavljena od velikih šampiona, ali oni nisu moji saigrači, nego moja braća", rekao je Pato koji je najzaslužniji za jučerašnju pobjedu Milana na svom stadionu u duelu sa trećeplasiranim Napolijem.

Milan je slavio sa 3:0, a Pato je prvo iznudio jedanaesterac u 49. minutu, koji je realizovao Zlatan Ibrahimović, potom asistirao Kevinu Prinsu Boatengu za 2:0, a onda i sam postigao pogodak.

"Drago mi što smo odigrali odličan meč", istakao je brazilski napadač i dodao da mu ne smeta što nije standardan prvotimac, već se za mjesto u prvoj postavi bori sa Antoniom Kasanom:

"Volio bih da mogu uvijek da igram, ali trener je taj koji odlučuje. Moje je da se trudim i dokazujem kad god mi se ukaže šansa".

Milan poslije 27 odigranih utakmica ima pet bodova više od drugoplasiranog Intera, a šest od Napolija.

"Još ne razmišljamo o titulu. Interesuje nas samo naredni duel, protiv Juventusa", rekao je Pato.

Milan u narednom kolu, 5. marta, u Torinu igra novi derbi protiv Juventusa.

Bonus video: