Dečić po navici odolio protiv Mladosti

Mladost nije uspjela da sa savlada Dečić na Starom aerodromu, što je četvrti duel ove sezone u kojem podgorički “crveni đavoli” nisu slavili protiv Tuzana, računajući i dva okršaja u Kupu.
0 komentar(a)
Ezeh, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ezeh, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 26.02.2011. 19:50h

"Imali smo mnogo problema prije meča sa povredama fudbalera, ali smo ipak uspjeli u nastavku da stvorimo nekoliko izglednih šansi. Za potpun utisak nedostajao je samo gol. Kada nam se vrate povrijeđeni fudbaleri, bićemo mnogo bolji", prokomentarisao je pomoćni trener Mladosti Vladan Tomić.

Dečić je imao blagu inicijativu u prvom poluvremenu, ali je prvu šansu imala Mladost - Tomić je u 30. minutu šutirao pravo u golmana Enisa Đokovića.

Domaćin je mogao do vođstva i u samom finišu prvog poluvremena, pošto je u 39. minutu izblokiran Merdović, a koji trenutak kasnije Krkeljić iz izgledne pozicije šutirao pravo u Đokovića.

Nastavak je počeo šansom gostiju, Nuhodžić je šutirao u Mustura, ali je do kraja susreta gledana inicijativa Mladosti.

Najbolja šansa na meču viđena je u 59. minutu, kada je Merdović centrirao sa lijeve strane, Tomić gađao u prečku, Ljumić odbijenu loptu uputio u pravcu gola, a Grbović je izbacio sa gol-linije.

"Ostali smo neporaženi i ispunili cilj. Žao mi je što smo ostali dužni publici, ali ovakva vrsta utakmice je tipična za prvo kolo", prokomentarisao je trener Dečića Mladen Vukićević.

Bonus video: